ن : الیاس
ت : چهار شنبه 19 بهمن 1401
ز : 6:43
|
+
اگر به جنوب ایران سفر کرده باشید قطعا با غذاهای بی نظیر این خطه از ایران اشنا شده اید و شا را شگفت زده کرده اند. اما این غذای جنوبی، فقط مختص جنوب ایران نیست و در کشورهای همچون هند و پاکستان هم اقبال بی نظیری دارد.
سوپ دال عدس یک سوپ بسیار خوشمزه است که با یک نوع خاص از عدس درست می شود که به همین اسم است. در ادامه ی این مطلب تصمیم گرفته ایم تا شما را با این سوپ بی نظیر آشنا کنیم.
https://shadima.com
مواد لازم تهیه دال عدس جنوبی
دال عدس |
100 گرم |
پیاز |
1 عدد |
سیب زمینی |
1 عدد |
آبلیمو |
چند قطره |
شیوید |
چند شاخه |
عصاره مرغ |
1 عدد |
نمک و فلفل و زردچوبه |
به حد نیاز |
طرز تهیه دال عدس ساده و خوشمزه
سعی کنید که برای تهیه سوپ دال عدس، حتما از عدس درست و صحیح استفاده کنید و هم چنین سعی کنید که سوپ شما رو به تندی بزند.
مرحله اول (خورد کردن مواد):
پیاز و سیب زمینی رابه صورت حلقه ای خورد کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم (پخت مواد):
پیاز و سیب زمینی را به همراه دال عدس در یک قابلمه بریزید. سپس عصاره را داخل آن خورد کنید و سپس به اندازه ی نصف قاشق چای خوری زردچوبه به آن اضافه کنید.
به اندازه ی دوبرابر مواد به آن آب اضافه کنید و به آن به هر حدی که دوست دارید سوپ شما تند باشد فلفل سیاه اضافه کنید و زیر شعله را روشن کنید و اجازه دهید تا به آرامی به جوش بیاید.
مرحله سوم (میکس کردن مواد):
پس از گذشت 30 دقیقه از پخت اولیه سوپ، زیر شعله را خاموش کنید و پس از کمی سرد شدن، آن را داخل میکسر بریزید و به حدی که یک سوپ یک دست به شما بدهد آن را هم بزنید.
مرحله چهارم (پخت دوباره سوپ):
سوپی که در این مرحله داریم رقیق است و باید دوباره آن را بپزید. دوباره سوپ را داخل قابلمه بریزید و زیر شعله را روشن کنید. حرارت را روی خیلی کم بگذارید و تا حدی که غلظت آن به حد خوبی برسد ادامه دهید.
هر 3 یا 4 دقیقه آن را هم بزنید تا ته نگیرد.
مرحله پنجم (اضافه کردن شوید و لیمو):
5 دقیقه پیش از این که سوپ کاملا آماده شود، ساقه های ضخیم شوید را جدا کنید و به سوپ اضافه کنید. سپس فقط چند قطره آب لیمو اضافه کنید و سوپ شما آماده است.
امیدواریم از این آموزش لذت برده باشید.
نظرات شما عزیزان: